Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon hos Møller Bil Larvik

Møller Bil Larvik er et originalt merkeverksted både for Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi står klare til å hjelpe deg, enten det er tid for rutineservice eller du plutselig får en skade på bilen din. Bare det beste er godt nok for deg og din Volkswagen. Derfor jobber vi hele tiden systematisk for at kundeopplevelsen skal være god slik at du som kunde blir fornøyd hver eneste gang. Det er viktig med jevnlig service og vedlikehold for at bilen din skal være sikker å kjøre og holde seg godt i verdi.

Når du bruker vårt autoriserte Volkswagen bilverksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres på bilen. Vi har ISO-sertifisering, og følger Volkswagens fabrikkstandarder, samt øvrige lover og regler. På den måten er alle våre medarbeidere oppdaterte på den nyeste kunnskapen og vi kan yte den aller beste servicen for deg og bilen din. Med våre tjenester kan vi garantere topp kvalitet, mangeårig kompetanse og kontinuerlig mobilitet.

Hos oss har vi både bilverksted og lager av bildeler og vi tilbyr en rekke tjenester, blant annet bilservice og reparasjon av bil, mobilitetsgaranti, tilbehør til bil, dekkskift, reparasjon av steinsprutskade, veihjelp, EU-kontroll og nybilgarantier. I tillegg er det en stor fordel at vi alltid bruker originale bildeler montert av autoriserte Volkswagen-mekanikere, noe som gir deg stor trygghet på veien.