Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Larvik får du alt du trenger til bilen din

Møller Bil Larvik tilbyr salg av både Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har lange tradisjoner når det gjelder bilsalg og service. Møller Bil Larvik er eid av Harald A. Møller AS, og vi har vært forhandler av Volkswagen helt siden 1966. Bare det beste er godt nok for deg og din Volkswagen. Derfor tilbyr vi omfattende tjenester som gjør at du alltid kan føle deg trygg når du er ute og kjører. Vi jobber alltid systematisk for god kundeopplevelse og for at kundene våre skal bli fornøyde hver eneste gang. Med våre tjenester kan vi garantere topp kvalitet, mangeårig kompetanse og kontinuerlig mobilitet. Møller Bil Larvik kan hjelpe deg, uansett om du trenger service og reparasjon av bil, mobilitetsgaranti, tilbehør til bil, dekk og dekkskift, veihjelp, EU-kontroll eller nybilgarantier. Har du behov for å dekkskifte? Vi har også et eget dekkhotell slik at dekkene dine holder seg fine til neste sesong.

Hvis uhellet er ute så har Møller Bil Larvik et ISO-sertifisert bilverksted der vi følger Volkswagens standarder fra fabrikk, samt øvrige lover og regler. På den måten er alle medarbeidere hos oss hele tiden oppdatert med den nyeste kunnskapen og kan gi deg den aller beste servicen på din Volkswagen. Vi er en lokal bilforhandler med god beliggenhet, og du finner oss langs Elveveien i Larvik. Her har vi stor kundeparkering for alle våre kunder og du er alltid velkommen til å besøke oss.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Velkommen til oss i Møller Bil.

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:30
 • Lørdag
  10:00 - 13:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››